ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Άφησαν οικογένεια με κατάκοιτο άτομο χωρίς ρεύμα στο σπίτι για οφειλές της αγροτικής παροχής!

Εκτός λογικής μοιάζει το δράμα που ζει μία οικογένεια σε χωριό του δήμου Κιλελέρ, η οποία από χθες Πέμπτη ζει χωρίς ρεύμα στο σπίτι της, καθώς συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε διακοπή της παροχής για οφειλές… που αφορούν άλλη παροχή στο χωράφι.

Το θέμα αποκάλυψε χθες ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, ζητώντας την επανασύνδεση. Ωστόσο, τα αντανακλαστικά της πολιτείας αγνοούνται και όπως όλα δείχνουν, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων την ερχόμενη εβδομάδα, ο 50χρονος αγρότης, πατέρας δύο παιδιών, αλλά και ο 85χρονος κατάκοιτος πατέρας του, θα περάσουν τριήμερο με… κεριά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, από πλευράς παρόχου γίνεται επίκληση της σχετικής νομοθεσίας που προβλέπει τη διακοπή της παροχής όταν υπάρχουν οφειλές «στο ίδιο ΑΦΜ».

Το ερώτημα όμως είναι ένα: Πόσο λογικό και πολύ περισσότερο, πόσο κοινωνικά αποδεκτό, είναι να αφήνεις μία οικογένεια χωρίς ρεύμα, όταν η συγκεκριμένη παροχή δεν έχει οφειλές, επειδή υπάρχουν οφειλές σε άλλη – επαγγελματική – παροχή; Πολλώ δε μάλλον στην παρούσα συγκυρία όπου ο πρωτογενής τομέας έχει χτυπηθεί αλύπητα από σειρά παραγόντων όπως οι καιρικές συνθήκες, η πανδημία και η διεθνής αστάθεια;

Ακούει κανείς από τους κυβερνητικούς βουλευτές στη Λάρισα;

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες