ΛΑΡΙΣΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου για την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού στη Γιάννουλη

Υπογράφηκε, σήμερα Πέμπτη στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ, η σύμβαση του έργου ««ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ ) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ» μεταξύ του Αντιπροέδρου Δ.Σ. ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτριου Μαβίδη και του Προέδρου της αναδόχου εταιρείας ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε., κ. Γεωργίου Καρκανιά.

Πρόκειται για έργο με σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς μετά την Επέκτασή της η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Γιάννουλης του Δήμου Λάρισας, θα μπορεί να δεχθεί και να επεξεργαστεί επίσης τα λύματα του οικισμού Φαλάνης.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται σε 1.590.800 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Ταμείου Συνοχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020» και ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΛ Λάρισας.

Η συνολική διάρκεια εκτέλεσης του Έργου ανέρχεται σε δεκαοκτώ (18) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, συμπεριλαμβανομένης της 6μηνης δοκιμαστικής λειτουργίας από τον Ανάδοχο, ενώ προβλέπεται επίσης η 15μηνη συντήρηση του έργου από τον Ανάδοχο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 6-μηνης δοκιμαστικής λειτουργίας.

Η ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε. είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1980 εξειδικευμένη στο περιβάλλον και έχει αναλάβει πάνω από 400 δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια κυρίως συμβάσεις έργων επεξεργασίας υγρών, στερεών και πόσιμου νερού.

Το έργο αυτό είναι το 6ο κατά σειρά έργο που αφορά την επεξεργασία λυμάτων που υπογράφει η εταιρία τους τελευταίους 12 μήνες και ανεβάζει τον αριθμό των έργων περιβάλλοντος υπό κατασκευή σε 12 στις 4 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις