ΛΑΡΙΣΑ

Ο Κέλλας στους Γόννους ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

Τους Γόννους επισκέφθηκε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, τη Δευτέρα του Πάσχα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός μαζί με τον εορτάζοντα δήμαρχο ΤεμπώνΓιώργο Μανώλη, τους συνεορτάζοντες, αντιδήμαρχο Γιώργο Ντόντο και πρόεδρο της ΤΚ ΓόννωνΓιώργο Μπανιώρα, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Σίμο, δημοτικούς συμβούλους και πλήθος κόσμου, συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γόννων από τον αρχιμανδρίτη π. Γεδεών και τους ιερείς π. Ιωάννη και π. Χρήστο.

Ο Χρήστος Κέλλαςευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και αντάλλαξε πασχαλινές ευχές με τους πολίτες, ενώ, ακολούθως,συνόδευσε τηνέφιππη περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου, που πραγματοποιήσαν μέλη του Συλλόγου«Αραβανίτικων Αλόγων ο Άγιος Γεώργιος Γόννων», τα οποία και συνεχάρη για τη συμβολή τους στους εορτασμούς. Συγχαρητήρια έδωσε, επίσης, στα μέλη του Χορευτικού Συλλόγου Γόννων για την οργάνωση της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στην πλατεία της κωμόπολης, μετά το πέρας της αρτοκλασίας.

Κατά την αποχώρησή του από τους Γόννους, ο Λαρισαίος βουλευτής δήλωσε:

«Στους Γόννους, στον Νομό Λάρισας, αλλά και σ’ όλη τη χώρα, γιορτάζουμε σήμερα με λαμπρότητα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και, ταυτόχρονα, τιμούμε τη μνήμη του προστάτη του Ελληνικού Στρατού Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος, που είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους απανταχού χριστιανούς.

Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, ειρήνη σε όλη την οικουμένη και ιδιαίτερα στους ομόδοξους Ουκρανούς και Ρώσους αδελφούς μας.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!»

Χριστός Ανέστη – Αληθώς Ανέστη!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες