ΛΑΡΙΣΑ

“Η Μουσική Εκπαίδευση στην Ελλάδα” – Εκδήλωση στη Λάρισα από το παράρτημα του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου

Εκδήλωσης με θέμα “Η Μουσική Εκπαίδευση στην Ελλάδα” έλαβε χώρα στη Λάρισα από το παράρτημα Λάρισας, του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου.

Η εκδήλωση αποτέλεσε αφορμή ώστε να ανοίξει η συζήτηση καλύτερα το επόμενο διάστημα με συναδέλφους, γονείς, μαθητές.

Στην εκδήλωση συνέβαλαν ή στήριξαν εκτός από τα τρία παραρτήματα του ΠΜΣ η ΠανΘεσσαλική Ένωση Επαγγελματιών Μουσικών στην Νυχτερινή Διασκέδαση (Λάρισα), το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Θεσσαλίας “Απόλλων” (Βόλος), ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών – DJ- Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Λάρισας, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποφοίτων Ωδείων.

Το καλωσόρισμα έγινε από την τραγουδίστρια, μέλος του ΠΜΣ, Δέσποινα Μαύρου όπου μεταξύ άλλων είπε: “Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι, σας καλωσορίζουμε στην σημερινή εκδήλωση των τριών παραρτημάτων της Θεσσαλίας (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα) του ΠΜΣ, την οποία φιλοξενεί το παράρτημα Λάρισας, εδώ στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν κατάφεραν σήμερα να είναι εδώ, επίσης σας ενημερώνουμε πως έχει ανέβει στο κανάλι μας στο YouTube η εκπομπή μας «Πίσω από τα Μικρόφωνα» με το αντίστοιχο θέμα.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν φορείς, συνάδελφοι, γονείς και μαθητές.

Ουσιαστικά είναι ένας ακόμη τρόπος για να ανοίξουμε την κουβέντα γι’ αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, να δώσουμε συνέχεια στην αντίστοιχη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος στην Αθήνα. Υπήρξαν φορείς που έστειλαν μηνύματα στήριξης της πρωτοβουλίας, τα οποία και θα διαβάσουμε στην συνέχεια…

Η εισαγωγική παρουσίαση «Η μουσική εκπαίδευση στην Ελλάδα» θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς – μουσικούς Κώστα Κωστούλη, αντιπρόεδρο και Αχιλλέα Σίμο, γραμματέα από το Παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και στο τέλος θα υπάρξει δυνατότητα σύντομων ερωτήσεων στους ομιλητές. Με το κλείσιμο της συζήτησης εκ μέρους των Παραρτημάτων θα ολοκληρωθεί η σημερινή εκδήλωση.”

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις