ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Άφαντοι οι δράστες της πρωτοφανούς επίθεσης στα Φάρσαλα – Χτύπησαν 30χρονο ΑμεΑ, στο νοσοκομείο 70χρονη! (video)

Το γύρο της Ελλάδας κάνει από χθες η είδηση της πρωτοφανούς επίθεσης στα Φάρσαλα σε 30χρονο από ομάδα Ρομά και μάλιστα απρόκλητα.

Το τραγικότερο όμως στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, είναι πως ο 30χρονος ποδηλάτης είναι Άτομο με ειδικές Ανάγκες!

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, ήταν 10.20 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ομάδα πέντε ατόμων, ανήλικοι και ενήλικες που φέρεται να έχουν τακτοποιηθεί από την αστυνομία, επιτέθηκαν αναίτια σε διερχόμενο ποδηλάτη ηλικίας περίπου 30 ετών τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν!

Ο ιδιοκτήτης παρακείμενου μίνι μάρκετ μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του επιχείρησαν να βοηθήσουν τον άτυχο 30χρονο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούν κι αυτοί άγρια επίθεση από τους δράστες.

Αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να φέρεται να έχει σημαντικά τραύματα! Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr φέρει κάταγμα στα πλευρά της και τραύμα στον αυχένα.

Χθες Κυριακή η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, προχώρησε σε τουλάχιστον μία προσαγωγή, αλλά εν τέλει δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν πριν την παρέλευση του αυτοφώρου…

Εντωμεταξύ, η είδηση που πρώτο αποκάλυψε το onlarissa.gr, αποτελεί θέμα σε όλα τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε βίντεο από το mega

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες