Απόλλων Λάρισας

Τρεις βαθμούς πιο κοντά στην παραμονή!

Τρεις βαθμούς πιο κοντά στη παραμονή στην Super League 2, είναι πλέον ο Απόλλωνας Λάρισας κερδίζοντας με 1 – 0 την Νίκη Βόλου, χάρις στο ένα και μοναδικό τέρμα του Γιαννίτση στο 45’+1′!

Οι «κυανόλευκοι» με την νίκη αυτήν έφτασαν τους 32 βαθμούς και παρέμειναν εκτός ζώνης υποβιβασμού και στο +3 από την 14η θέση και τον Πανσερραϊκό.

Ο Απόλλωνας είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, πριν φτάσει στο γκολ στο 45’+1′. Αρχικά στο 8′ ο Ανδρέας Σταματής κέρδισε την μπάλα από λάθος γύρισμα του Αλιατίδη και μπαίνοντας στη περιοχή του Περιστερίδη πλάσαρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Νίκης.

Ενώ στο 28′ και πάλι ο Σταματής πέρασε με μια περίτεχνη ενέργεια τους Κυριακίδη και Γρομητσάρη και απέναντι από τον Περιστερίδη σούταρε δυνατά και λίγο πλάγια-άουτ!

Εν τέλει το γκολ για τον Απόλλωνα ήρθε στο 45’+1′. Στο μοναδικό κόρνερ του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο, ο Βίγια εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γιαννίτσης που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κερδίζοντας αμυτνικούς και Περιστερίδη, άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους».

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου μπήκε με κατοχή στο παιχνίδι της και στο 48′ με ένα διαγώνιο σουτ του Τσουκαλά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ, ανησυχόντας τον Γιάννη Μαντζάρη, ο οποίος έπεσε παρακολουθώντας την πορεία της μπάλας, που κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η Νίκη είχε μια καλή στιγμή και στο 78′ με τον Κουσκουνά με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Η κατάληξη της φάσης αυτής για καλή τύχη του Απόλλωνα πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Απόλλωνας έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 90’+2′, όταν ο Πετράκης σέντραρε στο πρώτο δοκάρι με τον Ζιάκα να κάνει την κεφαλιά «ψαράκι» και την μπάλα να περνά άουτ!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 90’+6′ ο Δημήτρης Λίταινας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για καθυστερήσεις.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Μαντζάρης, Καλούσης, Σκούπρας, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (84′ Ζιάκας), Βίγια, Καραμόκο (89′ Πετράκης), Σταματής.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Αθανασίου, Γρομητσάρης (70′ Παναγιωτίδης), Αλιατίδης (56′ λ.τ. Πάνος), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μέντσε (56′ Γκαρσία), Μιράντα (70′ Κυρίτσης), Βλαχομήτρος (56′ Βασιλείου), Κουσκουνάς.

Διαιτητικό «Κουαρτέτο»
Μπακογιάννης (Αθηνών), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Δελής (Βοιωτίας), Γιουματζίδης (Πέλλας).

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις