ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπίλεφελντ – Μπάγερν 0-3: Την… πλήρωσε η Αρμίνια

Γιατρικό στην Μπίλεφελντ βρήκε η Μπάγερν για τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Αρμίνια, πήγε και πάλι στο +9 από την Ντόρτμουντ και στρέφει πλέον την προσοχή της στο Klassiker της επόμενης εβδομάδας.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι στο 8′, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 10ο λεπτό. Από μπαλιά του Ντέιβις, ο Λάουρσεν έκανε την προβολή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι στο ματς, έχασαν πολλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Γκνάμπρι να κάνει το 0-2 από ασίστ του Κίμιχ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα και στο 85′ ήρθε και το 0-3, με τον Λεβαντόφσκι να δίνει ασίστ στον Μουσιάλα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μπίλεφελντ: Ορτέγκα, Ράμος, Πίπερ, Νίλσον, Βίμερ, Σεπφ (74′ Κάστρο), Πρετλ, Κούντσε (45’+4′ Βασιλειάδης), Λάουρσεν (39′ Μπέλο), Σερά (74′ Χακ), Οκουγκάβα

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκάνο, Νιαντζού (46′ Στάνισιτς), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σάμπιτζερ (61′ Σανέ), Μίλερ (61′ Μουσιάλα), Γκνάμπρι (89′ Βίντοβιτς), Λεβαντόφσκι (89′ Τσούπο Μότινγκ)

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις