ΛΑΡΙΣΑ

Δ. Ελασσόνας: Στην κοινότητα Κεφαλοβρύσου για το αγροτικό ιατρείο οι Καριπίδης – Καρανίκας

Την κοινότητα Κεφαλοβρύσου επισκέφτηκαν πρόσφατα οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ελασσόνας κ.κ. Δημ. Καρανίκας και Γ. Καριπίδης, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση του κτιρίου της κοινότητας που στεγάζει το αγροτικό ιατρείο του χωριού.

Ο κ. Καριπίδης ως αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα υγείας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Νέλλη Καφφέ για τη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου στο κοινοτικό κατάστημα Κεφαλοβρύσου, το οποίο παρουσιάζει σημαντικές φθορές και χρειάζεται σοβαρές παρεμβάσεις αποκατάστασης.

Παρουσία του αντιδημάρχου προγραμματισμού κ. Δημ. Καρανίκα και του εργολήπτη μηχανικού κ. Δημ. Τζήρα, ο κ. Καριπίδης επισκέφτηκε το κοινοτικό κατάστημα και εκεί συνάντησαν τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αριστείδη Μπέγκα.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο κ. Καριπίδης δήλωσε: «Διαπιστώνουμε καθημερινά τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που έχουν τα κτίρια των κοινοτήτων που στεγάζουν αγροτικά ιατρεία. Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των αγροτικών ιατρείων στην τοπική κοινωνία και ειδικά στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, έχουμε δρομολογήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα συντηρήσεων και αποκαταστάσεων σε όλα τα αγροτικά ιατρεία του δήμου. Μέσα στους επόμενους μήνες σταδιακά θα βελτιωθούν οι συνθήκες στα περισσότερα από αυτά. Σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, τους αγροτικούς ιατρούς και τις τεχνικές μας υπηρεσίες θα δώσουμε λύση στα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν εδώ και πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του Δήμου ενημέρωσε την υπηρεσία για την κατάσταση και ζήτησε να δρομολογηθεί η μελέτη και το έργο της αποκατάστασης το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες