ΛΑΡΙΣΑ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ-ΓΕΣ ν. Λάρισας για την επίσκεψη της Ευαγγελίας Λιακούλη στο 303 ΠΕΒ (φώτο)

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 και έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα του Συλλόγου μας προς τους Βουλευτές του Νομού μας, επισκέφθηκε το 303 ΠΕΒ, η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες του Εργοστασίου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τη κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και τις συνθήκες στις οποίες εργάζεται το προσωπικό που διεκδικεί τη μη περικοπή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το ΔΣ του Συλλόγου ενημέρωσε διεξοδικά τη Γραμματέα της Κ.Ο καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν όπως :

· Οι τεράστιες ελλείψεις Πολιτικού Προσωπικού (κυρίως τεχνικών ειδικοτήτων) με ορατό τον κίνδυνο εξαφάνισης του και την απώλεια της συσσωρευμένης τεχνογνωσίας.

· Η κατάσταση των εγκαταστάσεων του Εργοστασίου, οι οποίες εκτός από πεπαλαιωμένες έχουν και σημαντικές ζημιές, λόγω του σεισμού και της θεομηνίας του προηγουμένου έτους.

· Η ανησυχία των Συναδέλφων για θέματα υγιεινής και ασφάλειας, καθώς εργαζόμαστε καθημερινά κάτω από στέγες αμιάντου.

· Η μεγάλη αγωνία των εργαζομένων για την σχεδιαζόμενη περικοπή του ανθυγιεινού επιδόματος, το οποίο είναι αδικία προς τους Συναδέλφους που εργάζονται σε τόσο ανθυγιεινές συνθήκες.

· Η ανάγκη για εκσυγχρονισμό – αναβάθμιση του Εργοστάσιου με την εισαγωγή νέων τύπων οχημάτων.

Η Γραμματέας κατά την περιήγησή της διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι Συνάδελφοι μας καθώς και το δίκαιο των αιτημάτων του Σωματείου μας, ενώ επίσης έμεινε εντυπωσιασμένη με το έργο που επιτελεί το 303 ΠΕΒ και τη συμβολή του στην Άμυνα της Χώρας, χαρακτηρίζοντάς ώς ένα «διαμάντι» που χρήζει ανάδειξης και εκσυγχρονισμού.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες προς την κ. Γραμματέα για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και την διαχρονική στήριξη στα θέματα που έχουμε αναδείξει κατά καιρούς με αποκορύφωμα την χθεσινή αντίδρασή της με την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης προς τον κ. Υπουργό.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους Συναδέλφους μας ότι ο Σύλλογός μας δεν θα σταματήσει ποτέ να υψώνει την φωνή του και να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του προσωπικού και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Η Άμυνα της Χώρας μας δεν είναι μόνο τα εξοπλιστικά της, είναι και οι άνθρωποι που την υπηρετούν.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες