ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Τύρναβο λόγω του Διασυλλογικού Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας

Αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά τον χρόνο τέλεσης του αγώνα ποδηλασίας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο και ώρα 15:00 στο Άλσος του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο λόγω του , ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την αστυνομία.

Αναλυτικά:

  1. Εγκρίνουμε την τέλεση του Διασυλλογικού Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στις κατηγορίες Παίδων. Κορασίδων. Παμπαίδων. Παγκορασίδων και Μίνι. το Σάββατο (09-04-2022) και ώρα 15:00′ στο Άλσος του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο Λάρισας.
  2. Σε περίπτωση που απαιτηθούν κυκλοφορικές ρυθμίσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.
  3. Οι διοργανωτές υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης εν λόγω αγώνα να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης εν λόγω αγώνα.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις