ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νέοι χώροι αναψυχής στο «Μύλο» και στη «Γκούρα» Καστανιάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και το Δήμαρχο Μετεώρων Θεόδωρο Αλέκο η προγραμματική σύμβαση που οδηγεί στην κατασκευή δυο νέων χώρων αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 195.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει:

– την ανάδειξη, διαμόρφωση και προστασία του περιβάλλοντος χώρου του νερόμυλου στη θέση «Μύλος» που παρουσιάζει βλάστηση με μεγάλη βιοποικιλότητα και δυνατότητα ανάπτυξης δραστηριοτήτων αναψυχής και

-τη βελτίωση και συντήρηση του χώρου στη θέση «Γκούρα» για την περαιτέρω ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων και αναψυχής.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, το Δήμαρχο Μετεώρων Θεόδωρο Αλέκο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς, Χρήστο Βλαχάβα, τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ » και τις τεχνικές μας υπηρεσίες χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε ένα έργο με τουριστικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην Καστανιά» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αναδεικνύουμε δύο χώρους ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για ακόμα περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες