ΛΑΡΙΣΑ

Στην Αγιά ο γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών – Είδε από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης από τη θεομηνία «Αθηνά»

Στο Δήμο Αγιάς βρέθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο οποίος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Σταυριανουδάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν οι πρόσφατες θεομηνίες «Αθηνά» και «Διομήδης» στις παραλιακές κυρίως περιοχές του Δήμου. Δήλωσε μάλιστα ικανοποιημένος από την ταχύτητα αποκατάστασης των ζημιών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Σταυριανουδάκη για την επίσκεψη του στην περιοχή, καθώς και τους Υπουργούς Στ. Πέτσα και Χρ. Τριαντόπουλο για την άριστη συνεργασία στην αντιμετώπιση των συνεπειών από τις θεομηνίες, αλλά και για τη συνεργασία στην υλοποίηση των στόχων του προγράμματος Αντ. Τρίτσης που αφορούν την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του  με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών ο κ. Γκουντάρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει ακόμα πολλά θέματα που αφορούν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με δεδομένο ότι ο κ. Σταυριανουδάκης έχει διατελέσει δήμαρχος επί σειρά ετών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες