ΛΑΡΙΣΑ

Καταγγελία: Δρόμος λίγων μηνών στη Λάρισα άρχισε να… διαλύεται (φωτό)

Στην καταγγελία πως δρόμος που κατασκευάστηκε πριν από μερικούς μήνες άρχισε να διαλύεται, προχωρά με επιστολή του στο onlarissa.gr ο κ. Θωμάς Δ. Παυλόπουλος.

Όπως εξηγεί μεταξύ άλλων, «ο δρόμος Αγίων Αναργύρων – Αγίου Γεωργίου δήμου Κιλελέρ που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2021 και παραδόθηκε στην κυκλοφορία το καλοκαίρι του ιδίου έτους, μετά το πέρας 10 μηνών αρχίζει το ασφάλτινο μέρος να διαλύεται σε αρκετά σημεία κατά μήκος του δρόμου.

Η άσφαλτος είναι τόσο κακής ποιότητας που σπάει σε χιλιάδες μικρά κομμάτια και είναι προφανές πως σε μια πενταετία – δεκαετία θα γίνει σε κατάσταση όμοια με πριν το 2021 δημιουργώντας και πάλι το ίδιο μαρτύριο στους καθημερινά διερχομένους κατοίκους των χωριών και μη.

Πολίτες που πληρώνουν με αγώνα τον φορολογικό οβολό τους αγανακτούν με την ανεύθυνη στάση των ιθυνόντων που παραλαμβάνουν έργα από τις κατασκευαστικές εταιρείες χωρίς να τηρούνται στοιχειώδεις όροι ποιότητας, όπως το πάχος και η περιεκτικότητα σε πίσσα του ασφαλτοτάπητας, ο συγκεκριμένος είναι πολύ χαμηλής περιεκτικότητας σε πίσσα, το δε πάχος είναι 3 cm οπού και αν μέτρησα!»

Σημειώνεται πάντως πως κατά πληροφορίες του onlarissa.gr το συγκεκριμένο έργο δεν έχει παραληφθεί ακόμη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες