ΛΑΡΙΣΑ

Μπίζιου στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου: Η επισιτιστική επάρκεια της Ελλάδας είναι εξασφαλισμένη

«Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επισιτιστικής επάρκειας, υπάρχουν αποθέματα αγαθών και η εφοδιαστική αλυσίδα λειτουργεί κανονικά. Εξάλλου η κυβέρνηση έχει ήδη ερευνήσει τις εναλλακτικές λύσεις για τα προϊόντα που ίσως παρουσιάσουν πρόβλημα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπροστά σε μία ακόμη μεγάλη και διεθνή πρόκληση, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και σχεδιάζει τις πολιτικές εκείνες που θα διασφαλίσουν επάρκεια για τους πολίτες».

Τα παραπάνω δήλωσε από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, τον οποίο επισκέφτηκε, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Η κα Μπίζιου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Χρήστο Τσιτσιρίγκο και τα μέλη του ΔΣ τα οποία την ενημέρωσαν για την πορεία ενός εκ των πλέον ισχυρών Συνεταιρισμών της χώρας.

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε:

«Με χαρά βρέθηκα για μια ακόμη φορά στις εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, μιας συνεταιριστικής επιχείρησης πρότυπο για την Ελλάδα. Ο πρόεδρος Χρήστος Τσιτσιρίγκος και οι συνεργάτες του, έχοντας ισχυρή εντολή από τα μέλη του Συνεταιρισμού υλοποιούν το πλάνο τους σε πείσμα των καιρών.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα όλες οι αγροτικές, και όχι μόνο επιχειρήσεις, λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, λειαίνονται από τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και αυτό είναι κατανοητό σε όλους. Βρισκόμαστε στο πλευρό των επιχειρήσεων που κάνουν άλματα, στηρίζοντας έμπρακτα όλες τις προσπάθειές τους. Αυτή ήταν και η προσωπική μου υπόσχεση στους φίλους συνεταιριστές του Τυρνάβου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες