ΛΑΡΙΣΑ

Ένα νέο κατάστημα ΟΠΑΠ έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία των τυχερών παιχνιδιών στην Λάρισα

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν περάσει σε άλλη εποχή… το design ήρθε να συναντήσει την ελπίδα και τον τζόγο, αυτή την διαχρονική ανάγκη της ανθρώπινης φύσης να παίζει και να ρισκάρει ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ένας τέτοιος καλαίσθητος χώρος με εντυπωσιακή πρόσοψη και εσωτερική διακόσμηση με σύγχρονο design και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας άνοιξε για να φιλοξενήσει το νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ στην πόλη της Λάρισας και επί της οδού Ριζοπούλου και Σεφέρη 142.

Πρόκειται για ένα κατάστημα που έρχεται να ανεβάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα την αντίληψη των σύγχρονων καταστημάτων ΟΠΑΠ και να αναβαθμίσει την εμπειρία των τυχερών παιχνιδιών συνδυάζοντας την αισθητική με την ψηφιακή εποχή· μην ξεχνάμε ότι ο ΟΠΑΠ συνεχώς επενδύει στις νέες τεχνολογίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα application  OPAP Store…

Στο ευρύχωρο εσωτερικό του νέου καταστήματος επί της Ριζοπούλου και Σεφέρη θα βρει κανείς 35 οθόνες και ένα εντυπωσιακό video wall με 8 ξεχωριστές οθόνες που μετατρέπεται σε μια γιγαντοοθόνη για την απόλυτη απόλαυση της παρακολούθησης αγώνων και την εμπειρία του παιχνιδιού που υποστηρίζεται από τον επαγγελματισμό του προσωπικού που στελεχώνει την επιχείρηση.

Τζόκερ, ΚΙΝΟ, Λόττο, Power Spin, Stoixima, ΠΡΟ-ΠΟ, Super3, Extra5, Πρότο, Σκρατς, Λαϊκό και Εθνικό Λαχείο… και το παιχνίδι ζωντανεύει στο νέο στέκι της πόλης για τους φίλους των τυχερών παιχνιδιών.

Μην ξεχνάμε ότι τα σημερινά πρακτορεία ΟΠΑΠ που ήρθαν να αντικαταστήσουν τα «προποτζήδικα» της δεκαετίας του ΄90 που μεσουράνησαν στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα σύγχρονα καφενεία. Τόπος συνάντησης δηλαδή για πολλούς και μεταξύ τους γνωστούς που βρίσκονται εκεί καθημερινά για να μοιραστούν την αγάπη τους για το παιχνίδι…

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες