ΛΑΡΙΣΑ

Στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας ο γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου επισκέφτηκε το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Βασιλική Ζιάκα.

Ευρισκόμενος στη Λάρισα, προκειμένου να παραστεί σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε με επιτυχία η Περιφερειακή Διεύθυνση Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το 3ο ΕΠΑΛ Λάρισας, να έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τη Διεύθυνση και τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου και να ακούσει εκ του σύνεγγυς διάφορα ζητήματα που απασχολούν την εσπερινή Επαγγελματική Εκπαίδευση. Σκοπός του να προωθήσει, μέσα από τις δέουσες διαδικασίες, την αντιμετώπιση και επίλυσή των όποιων θεμάτων.

Εξαιρετικής σημασίας ήταν, επίσης, η συνάντηση του κ. Γενικού Γραμματέα και η συνομιλία του με τους Μαθητές του 3ου ΕΠΑΛ, κατά τη διάρκεια της οποίας αφ’ ενός του εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας ενήλικας μαθητής, καθώς έχει και πλήθος άλλων υποχρεώσεων και αφ’ ετέρου του περιέγραψαν το εξαιρετικό κλίμα και την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των μελών της Σχολικής Κοινότητας του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας, γεγονός που αποτελεί βασική παιδαγωγική προϋπόθεση και υποστηρικτικό παράγοντα στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της γνώσης και παράλληλα για την απόκτηση τυπικών προσόντων που θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για βελτίωση της επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής τους θέσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες