ΛΑΡΙΣΑ

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία έκανε μάθημα… μπάσκετ! (video – φωτό)

Νωρίτερα απ’ ότι προέβλεπε το αρχικό της πρόγραμμα, έφθασε στη Λάρισα την Τετάρτη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία πραγματοποίησε ξαφνική επίσκεψη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Εκεί, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενώ δε δίστασε να συμμετέχει και σε μάθημα… καλαθοσφαίρισης!

Δείτε το βίντεο του onlarissa.gr

Σε δηλώσεις της, η κ. Κεραμέως τόνισε μεταξύ άλλων πως “προσπαθώ να επισκέπτομαι όσα περισσότερα σχολεία γίνεται σε όλη την επικράτεια. Σήμερα έχω τη χα΄ρα να είμαι στη Λάρισα. Συζητήσαμε με τα παιδιά για προτάσεις που έχουν για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος, με τους εκπαιδευτικούς… Η επίσκεψη τελείωσε με ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα μπάσκετ που είχαν την καλοσύνη να με συμπεριλάβουν…”

Δείτε τη δήλωσή της:

Δείτε φωτογραφίες:

Η κ. Κεραμέως αναμένεται να επισκεφθεί και άλλα σχολεία στη Λάρισα, ενώ στις 14:45 θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμο.

Στις 17:30 θα επισκεφθεί τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής της Ν.Δ. και στις 7 το απόγευμα θα είναι κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση με θέμα «Μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία: Θεμέλια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας».

Την εκδήλωση διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, υπό την αιγίδα της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, στη Δημοτική Πινακοθήκη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες