ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έκτακτη γενική συνέλευση στον Ορειβατικό Σύλλογο Λάρισας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Ορειβατικό Σύλλογο Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου ΦΑΡΣΑΛΩΝ 6 3ος όροφος με θέμα : την ένταξη των άρθρων με αύξοντα αριθμό 9 , 16 & 32 καθώς και μερικές τμηματικές βελτιώσεις διαμορφώσεις διότι αφενός μεν το προηγούμενο καταστατικό είναι του έτους 2000, αφετέρου διότι:

1. απαιτείται να γίνει έως την 30-6-2022 η επικαιροποίηση του καταστατικού, προκειμένου να αποτραπεί η άρση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ως αθλητικού συλλόγου .

2. θα πρέπει να εναρμονιστεί το καταστατικό σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 3 και 5, του Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα .

Δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση έχουν :

1. Όσοι είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και για το έτος 2022 (όπως προβλέπεται από το
ισχύον καταστατικό) .

2. Όσοι έχουν ανάλογο πιστοποιητικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ώστε η είσοδος στα γραφεία να γίνεται μόνο με την επίδειξη αυτού και της ταυτότητας τους .

Το προς ψήφιση καταστατικό θα δοθεί στα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να το μελετήσουν και να προτείνουν τυχόν βελτιώσεις προσθήκες .

Στον πίνακα ανακοινώσεων του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ θα βρίσκεται κατάσταση με τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα και έχουν δικαίωμα ψήφου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες