ΛΑΡΙΣΑ

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα για συγκέντρωση βοήθειας για την Ουκρανία από το δήμο Φαρσάλων

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του δήμου Φαρσάλων για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.

Συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, η οποία τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί στη Λάρισα για να φθάσει στη συνέχεια στους τελικούς αποδέκτες.

Στο χώρο συγκέντρωσης βρέθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή, μαζί με την πρόεδρο της Κοινότητας Φαρσάλων κ. Ντόρα Πρεκατέ και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ντίνο Βαρακλιώτη, Φωτεινή Πιτσάβα και Σάκη Γεροβασίλη, οι οποίοι είχαν εθελοντικά, ενεργό ρόλο στην πρωτοβουλία.

Σε δήλωσή της η αρμόδια αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή τόνισε τα εξής: «Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους έσπευσαν από το υστέρημά τους να συνδράμουν ώστε να συγκεντρώσουμε μία σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα του πολέμου.

Οι στιγμές που ζούμε ως ανθρωπότητα τις τελευταίες εβδομάδες είναι πρωτοφανείς και δυστυχώς καταδεικνύουν πως δεν έχουμε διδαχθεί τίποτε από το παρελθόν μας. Οι πολλοί όμως, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου είναι με το δίκαιο, με την ειρήνη και με την ανάγκη για συνεννόηση και αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Αυτό το μήνυμα στέλνουμε μαζί με τη βοήθεια που συγκεντρώσαμε στις Ουκρανές και στους Ουκρανούς. Με την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα μπει τέλος σ’ αυτή την φρίκη. Γιατί πάντα η ανθρωπιά των πολλών θα κερδίζει το μίσος των λίγων.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η πρωτοβουλία μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες