ΛΑΡΙΣΑ

5+1  πράγματα που κάνουν το (προσφάτως ανακαινισμένο) κατάστημα Praktiker στη Λάρισα να ξεχωρίζει

Η άνοιξη έφτασε και η ανανέωση του σπιτιού εσωτερικά και… εξωτερικά μας καλεί! Οι ώρες μας στον κήπο και το μπαλκόνι έχουν την τιμητική τους ενώ το σαλόνι, η κρεβατοκάμαρα ακόμη και η τραπεζαρία «φρεσκάρονται» με αέρινα υφάσματα, νέα έπιπλα, κλιματιστικά και πρωτότυπα διακοσμητικά που δίνουν στον χώρο μας την απαραίτητη φρεσκάδα και ανοιξιάτικη διάθεση. Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Praktiker Λάρισας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων μας.

Παρακάτω θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο περισσότερο το συγκεκριμένο κατάστημα:

  1. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994 στην πόλη μας.
  2. Απασχολεί 52 εργαζόμενους στους οποίους παρέχεται συνεχής εκπαίδευση για να αναπτύξουν τόσο τις προσωπικές τους δεξιότητες, όσο και τις γνώσεις τους σχετικά με τα προγράμματα του εταιρίας ώστε να μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
  3. Συνεισφέρει ενεργά και βοηθάει έμπρακτα σε θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία. Χαρακτηριστικά, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε ετήσια βάση, με την πολύτιμη υποστήριξη των εργαζομένων και των επισκεπτών του καταστήματος, ενώ προβαίνει και σε δράσεις υποστήριξης τοπικών αρχών και οργανισμών.
  4. Ανακαινίστηκε πρόσφατα. Καθώς η Praktiker έχει δεσμευτεί να φροντίζει για περιβαλλοντικά θέματα, το κατάστημα Λάρισας πλέον αποτελεί πηγή οξυγόνου για την πόλη μας, με περισσότερα από 350 φυτά να κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο και την ολοκαίνουργια πρόσοψή του. Ενώ εκτός από αυτό, διαθέτει και χώρο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, τον οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με την Blink & την Globalsat.
  5. Ειδικά μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του, προσφέρει την πιο απολαυστική αγοραστική εμπειρία. Με ανανεωμένο φωτισμό led, για εξοικονόμηση ενέργειας και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Ενώ θέλοντας να εξασφαλίσει συμπεριληπτική εξυπηρέτηση για όλους τους επισκέπτες του, διαθέτει WC ΑμεΑ, όπως επίσης και αλλαξιέρα για βρέφη, ώστε να διευκολύνει τις νέες μαμάδες.
  6. Το ολοκαίνουργιο τμήμα Κήπου & Outdoor Living υπό το concept «Urban Kipos», υπόσχεται να μας συναρπάσει και να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τη δική μας πράσινη αστική όαση. Άλλωστε, το πράσινο είναι μία κατηγορία στην οποία η Praktiker πρωταγωνιστεί προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τη δημιουργία μικρών αλλά και μεγάλων οάσεων στο μπαλκόνι, τον κήπο ή την ταράτσα μας. Ακόμη, μοναδικές υπηρεσίες αναμένουν τους επισκέπτες του καταστήματος, μεταξύ των οποίων οι Kipos & Interior Experts, που μας καλούν να φτιάξουμε το σπίτι, το μπαλκόνι, τον κήπο ή την ταράτσα των ονείρων μας!

Η νέα εποχή για το Praktiker Λάρισας είναι εδώ και μας περιμένει να το γνωρίσουμε από κοντά. Και να βρούμε όλα τα προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.praktiker.gr/anakainisi-Larisas

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες