ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Εκδήλωση για τα “θολά” σημεία του ασφαλιστικού στο δημοσιογραφικό κλάδο (φωτό – βίντεο)

Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, αλλά και για εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής σε αίθουσα εκδηλώσεων στο «Μύλο του Παππά» στη Λάρισα.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το περιφερειακό τμήμα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ  στη Λάρισα, όπου εξειδικευμένοι νομικοί ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Επειδή το σύστημα των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών θεμάτων έχει κάποιες διαφορές με τους υπόλοιπους εργαζομένους θεωρήσαμε σωστό ως διοίκηση να συνεργαστούμε με το Ινστιτούτο της ΓΣΕΕ έτσι ώστε να μας βοηθήσει και να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ακριβώς για τα θολά σημεία που θεωρούμε ότι δε μπορούν να τα αντιληφθούν» δήλωσε μεταξύ άλλων στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας κ. Δημήτρης Χορταριάς.

Δείτε τι είπε:

Από την πλευρά του ο σύμβουλος απασχόλησης του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ κ. Αχιλλέας Βαϊόπουλος δήλωσε στο onlarissa.gr πως «ζούμε πλέον σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό και δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος και ο κλάδος των δημοσιογράφων από αυτό».

Δείτε τι είπε:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες