ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κωνσταντίνος Πεσλής: Όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Λάρισα είχα δυσκολίες, έμεινα τρεις μέρες νηστικός (video)

Ο πρωταγωνιστής που γνωρίσαμε από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», Κωνσταντίνος Πεσλής, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» το φλερτ, την ανήθικη πρόταση και τον ανταγωνισμό από συνάδελφους.

«Τέλειωσα τα γυρίσματα από τον “Ήλιο” και τώρα ξεκίνησα στη σειρά “Μόλις χθες”. Όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Λάρισα αντιμετώπισα δυσκολίες. Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους γονείς μου και έμεινα τρεις μέρες νηστικός.

“Πριν τη δουλειά με τον κ. Μανουσάκη έτυχε να ξοδέψω τα τελευταία μου λεφτά. Είχα ένα τελευταίο εικοσάρικο και το ξο΄δεψα κι επειδή δεν ήθελα να ζητήσω από τους γονείς μου έκατσα τρεις μέρες νηστικός…” είπε συγκεκριμένα.

“Σχεδόν κάθε μέρα βιώνω ανταγωνισμό και από άτομα του χώρου και στην σχολή. Κάναμε μια σκηνή και όπως την διάβαζα με τον παρτενέρ του είπα μια ιδέα μου και πήγε και την είπε ο ίδιος για να πάρει τα εύσημα», πρόεσθεσε.

Ο Κωνσταντίνος Πεσλής είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση στο ξεκίνημα μου αλλά το αντιμετώπισα με χιούμορ.

Μου είπε “αυτοσχεδίασε και βγάλε τα ρούχα σου”. Με φλερτάρουν και μεγαλύτερες γυναίκες και μικρότερες. Με έχει φλερτάρει κοπέλα με τα διπλά μου χρόνια και έχει προχωρήσει το φλερτ».

Ο Κωνσταντίνος Πεσλής πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι νόμοι της έλξης» κάθε Παρασκευή στο θέατρο «104».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες