Life & Style

MasterChef: Αποχώρησε ο «Μπόμπαινας»-Βροχή τα σχόλια στο Twitter

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef , η Μπλε ομάδα κλήθηκε για ακόμα μία φορά να αναδείξει μέσα από την διαδικασία της ψηφοφορίας τους παίκτες που θα παλέψουν για να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Σταύρος Λορέντζος και η Φανή Ζιώγα  ήταν αυτοί που πέρασαν από την δοκιμασία αντιγραφής πιάτου για να διεκδηκήσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Το πιάτο δημιουργία των chefs Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη, ήταν μια γεμιστή κρεμ μπρουλέ με καραμέλα, ανανά και αμύγδαλο και ένα καραμελωμένο, τρυφερό φιλέτο ανανά, ενώ το γλυκό ολοκλήρωνε ένα λεπτό γυαλί οπελίνα από πάνω.

Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι τρεις υποψήφιοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους κριτές, με τον Δημήτρη Ταϊρίδη να συγκεντρώνει την χαμηλότερη βαθμολογία και να είναι εκείνος που τελικά αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Καταιγισμό από σχόλια έφερε η αποχώρηση του πιο πολυσυζητημένου παίκτη του φετινού MasterChef, Δημήτρη Ταϊρίδη ή Μπόμπαινα στο Twitter.Τα περισσότερα δε από αυτά δείχνουν την λύτρωση όλων για αυτήν την αποχώρηση καθώς ο Μπόμπαινας είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια με την συμπεριφορά του στο ριάλιτι μαγειρικής.

 

 

 


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις