ΛΑΡΙΣΑ

Η Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας για την υπόθεση μαστροπείας που αποκαλύφθηκε στη Λάρισα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας, για την υπόθεση μαστροπείας που συνέβη στη Λάρισα.

Αναλυτικά: “Με το παρόν δελτίο τύπου και με αφορμή τις σημερινές δημοσιεύσεις που αφορούν σε υπόθεση μαστροπείας, και παροχής υπηρεσιών με το πρόσχημα υπηρεσιών μάλαξης, διαμαρτυρόμαστε έντονα με τον τρόπο δημοσιοποίησης του συγκεκριμένου γεγονότος με την επικεφαλίδα και τον χαρακτηρισμό του χώρου ως «κέντρο αισθητικής».

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να προσβάλλει το επάγγελμά μας και να παραπλανεί την κοινή γνώμη για το αντικείμενο της εργασίας μας.Τα εργαστήρια αισθητικής παρέχουν υψηλής ποιότητας φροντίδα στο υγιές δέρμα, λειτουργούν με την αδειοδότηση της πολιτείας,και εργάζονται σε αυτά πτυχιούχοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με κύρος και αξιοπρέπεια.

Είναι άδικο αν όχι ανέντιμο να καλείται ένας κλάδος να απολογείται για το αντικείμενο της δουλειάς του γιατί κάποιοι δεν γνωρίζουν να χρησιμοποιούν τους όρους σωστά. Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που εσφαλμένα, πιστεύουμε, χρησιμοποίησαν τον όρο «κέντρο αισθητικής» να προβούν σε διόρθωση για την αποκατάσταση του ονόματός του κλάδου μας.

Η Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας ΕΔΕΑΘ έχει συνεχή αδιάκοπη παρουσία προσφοράς στην κοινωνία και στην αγορά της Θεσσαλίας τα τελευταία 40 χρόνια.Στηρίζουμε τις τοπικές αγορές και τις τοπικές κοινωνίες αδιάκοπα με ευθύνη και αίσθημα προσφοράς. Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες