ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μαρινάκης από Λάρισα: «Κυβέρνηση που τηρεί το λόγο της η Ν.Δ. απέναντι στους εμπόρους ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ» (φωτό – βίντεο)

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τη Λάρισα το απόγευμα της Τετάρτης ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος πραγματοποιεί μπαράζ επαφών στο νομό από το πρωί.

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε σε τοπικά στελέχη του κόμματος αλλά και αυτοδιοικητικούς σε κεντρικό ξενοδοχείο, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «έχουμε μία κυβέρνηση που τηρεί το λόγο της, δεν κάνει διαχωρισμό απέναντι στους πολίτες, δεν ασκεί α λα καρτ κοινωνική πολιτική. Από την άλλη έχουμε εμπόρους ψεύτικης ελπίδας που δυστυχώς η διακυβέρνηση του τόπου δεν τους έκανε πιο ώριμους.

Δείτε τι είπε:

Νωρίτερα, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε άλματα, έκανε πολλά από αυτά που δεν έχουν γίνει εδώ και ολόκληρες δεκαετίες στη χώρα από τις δυσκολότερες συνθήκες».

Τόνισε επίσης πως «η Θεσσαλία αποτελεί για την προτεραιότητα, η Λάρισα είναι η καρδιά της Ελλάδας, ενώνει το βορά με το νότο. Οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους. Τα μεγάλα έργα από μακέτες και σχέδια έχουν γίνει πραγματικότητα και προχωρούν το ένα μετά το άλλο.

Ο λαός της Θεσσαλίας δε θέλει άλλους μαθητευόμενους μάγους πάνω σε τρακτέρ οι οποίοι όταν έγιναν εξουσία δεν έκαναν τίποτε από αυτά που έλεγαν και ήρθαν μετά από λίγο καιρό με περίσσιο θράσος ξανά να πουλήσουν λαϊκισμό και ψέματα. Ο Ελληνικός λαός θέλει λύσεις, αποτέλεσμα κι αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης» κατέληξε.

Δείτε τη δήλωσή του:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr / φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες