ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Λάρισας (φώτο)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της παράταξης πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 13 Μαρτίου, εκδήλωση-ολομέλεια της ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας.

Η Τοπική Επιτροπή ευχαριστεί όσες και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Μετά την ομιλία-συνδικαλιστική ενημέρωση του Προέδρου της ΔΑΚΕ Καρκαλή Νίκου και τους χαιρετισμούς παρευρισκόμενων , ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση συνταξιούχων συνδικαλιστών της παράταξης.

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ΔΑΚΕ και την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά της οι: Γραβάνη – Κασσίδα Ασπασία, Λουκανίκας Νικόλαος ,Οικονόμου Ιωάννης και Σταθάκη Φωτεινή .

Στη συνέχεια, σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση της οικογένειας του αείμνηστου Θωμά Αγγελακόπουλου, ο οποίος ήταν εκ των ιδρυτών της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας. Την τιμητική πλακέτα της παράταξης παρέλαβαν οι γιοί του ,ενώ στην προσφορά του εκλιπόντος στην παράταξη ,αναφέρθηκε ο συνοδοιπόρος του στους μεγάλους αγώνες, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Κώστας Γιαννούλας.

Ακολούθησε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εγγραφή νέων μελών .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εκλογές για την ανάδειξη της νέας Τοπικής Επιτροπής .

Τα μέλη της νέας Τοπικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ είναι οι: Γκαραγκούνη Αργυρώ, Ζμπήτας Ανδρέας, Καρκαλής Νικόλαος , Κουτσοπούλου Φωτεινή , Μαλάκος Σταμάτης, Μπατσίλα Δάφνη, Οικονόμου Δημήτριος, Παπακωνσταντίνου Αικατερίνη, Τζιατζιάς Μιχαήλ, Φακή Ευαγγελία και Φούντας Αθανάσιος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες