ΛΑΡΙΣΑ

Γάτσας: «Πύλη» εισόδου στον Όλυμπο το Χιονοδρομικό Κέντρο στις Βρυσοπούλες

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στο χιονοδρομικό κέντρο Ολύμπου στη θέση “Βρυσοπούλες” συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κων. Κορακίδη, τους αντιδημάρχους κ.κ. Δημ. Καρανίκα και Ιω. Νάνο και το δημοτικό σύμβουλο κ. Ιππ. Τζιουμακλή.

Τα στελέχη του Δήμου Ελασσόνας υποδέχτηκε ο διοικητής του ΚΕΟΑΧ κ. Γρηγόρης Γκάλης, ο οποίος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού, τους ενημέρωσε για την εκπαίδευση που πραγματοποιούν εκεί οι χιονοδρόμοι του Ελληνικού Στρατού και σημείωσε ότι τα σαββατοκύριακα το κέντρο υποδέχεται και πολίτες που ενδιαφέρονται για τα χειμερινά σπορ.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον διοικητή για την υποδοχή και τη φιλοξενία στη Λέσχη Αξιωματικών και με την ευκαιρία της επίσκεψης δήλωσε: «Επισκεφτήκαμε σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Ολύμπου και τη Λέσχη Αξιωματικών του ΚΕΟΑΧ με μέλη της διοίκησης του Δήμου μας. Ο Δήμος μας διαθέτει ένα πολύ σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για την προβολή και την ανάδειξη της περιοχής, το χιονοδρομικό κέντρο Ολύμπου στις Βρυσοπούλες. Η λειτουργία του Κέντρου και η υποδοχή εκατοντάδων επισκεπτών κάθε σαββατοκύριακο αποτελεί εγγύηση για την περαιτέρω αξιοποίηση των πυλών εισόδου προς τις κορυφές του Ολύμπου. Ο Δήμος Ελασσόνας έχει δρομολογήσει ήδη την προβολή της περιοχής του Ολύμπου μέσα από έναν ταξιδιωτικό ιστότοπο και έχει ήδη καταθέσει φάκελο νομιμοποίησης των καταφυγίων στου Χρηστάκη και την Τουρτοφωλιά. Το Χιονοδρομικό Κέντρο του ΚΕΟΑΧ αποτελεί την κύρια «πύλη» εισόδου στον Όλυμπο και σημείο ενδιαφέροντος για χιλιάδες ταξιδιώτες που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της επίσκεψης στις πλαγιές και τα οροπέδια του Ολύμπου».

Κατά την επίσκεψη στο ΚΕΟΑΧ και την ξενάγηση στον Όλυμπο σημαντική ήταν η παρουσία του εκπροσώπου του τοπικού Χιονοδρομικού Συλλόγου Σπαρμού Ολύμπου κ. Κώστα Φουρκιώτη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις