ΛΑΡΙΣΑ

Λιακούλη: «Η νομαρχιακή Λάρισας του ΚΙΝΑΛ δίπλα στον Ουκρανικό λαό»

Στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε η Γραμματέας της ΚΟ και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, προκειμένου να συναντήσει τον Γραμματέας της ΝΕ κ Μιχάλη Τολίκα ,να εκφράσει τα συγχαρητήριά της για την δράση του Κινήματος και να συνεισφέρει στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον λαό της Ουκρανίας

Κατά την επίσκεψή της η κ Λιακούλη δήλωσε: « Ήρθα για να συναντήσω τον Γραμματέα της ΝΕ Μιχάλη Τολίκα και να εκφράσω τόσο σε εκείνον προσωπικά, όσο και σε όλα τα μέλη της ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής, τα συγχαρητήριά μου για τη δράση που πραγματοποιούν και να συμμετέχω σ’αυτή. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, άνοιξε μια βαθιά πληγή στην Ευρώπη , με σοβαρές συνέπειες στην παγκόσμια κοινότητα.

Ο Ουκρανικός λαός , υφίσταται τη βαρβαρότητα του πολέμου, θρηνεί για τους νεκρούς του και την ίδια ώρα τα καραβάνια των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, συγκλονίζουν την υφήλιο. Οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα στους Ανθρώπους που υποφέρουν και βιώνουν αυτή την τραγωδία, η οποία μάλιστα εξελίσσεται διαρκώς και κορυφώνεται.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, πάντα ήταν δίπλα και κοντά στους αδύναμους, στους ευάλωτους, στα θύματα της βίας και του πολέμου. Μέσα και από τη δράση της Νομαρχιακής μας Επιτροπής, διατρανώνουμε το δυνατό και ομόθυμο μήνυμα της Ειρήνης και του τέλους του καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία »

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις