ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με «συγκρατημένη αισιοδοξία» η κοπή της βασιλόπιτας για το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Βιομηχανιών στη Λάρισα – Δείτε φωτορεπορτάζ

Σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Φρούριο» η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών.

Μία εκδήλωση που έγινε υπό τα πρωτόκολλα της πανδημίας με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων και υπό τη σκιά των δραματικών εξελίξεων στην οικονομία, ως απότοκο της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αχιλλέας Νταβέλης έκανε λόγο για μία «εξαιρετικά ζοφερή συγκυρία» σημειώνοντας πως «τα γεγονότα στην Ουκρανία μας καθιστούν αν όχι απαισιόδοξους, εξαιρετικά επιφυλακτικούς».

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Νταβέλης:

Το παρόν έδωσε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα τις Θεσσαλικές επιχειρήσεις. “Έχουμε μία διαφορά, εμείς μιλάμε με έργα, όταν οι άλλοι μιλάνε για έργα…” σημείωσε δηκτικά.

Δείτε τι είπε:

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Στα μέτρα που έλαβε ο δήμος Λαρισαίων για τη στήριξη της αγοράς μέσα στη δυσμενή συγκυρία της πανδημίας αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής.

Δείτε τι είπε:

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες