ΛΑΡΙΣΑ

Με τη Μαρία Συρεγγέλα συναντήθηκε η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Μαρία Συρεγγέλα είχε η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας κα Σοφία Ζαχαρή στο Υπουργείο, όπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που εορτάζεται σήμερα 8 Μαρτίου, συζήτησαν θέματα που αφορούν τη θέση της γυναίκας στην εργασία, καθώς και για τα περιστατικά βίας και τις γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την κοινωνία μας.

Η Υφυπουργός τόνισε ότι τα έμφυλα στερεότυπα πρέπει να αποδομηθούν και να αλλάξει η κουλτούρα μας, ώστε η γυναίκα να έχει ίση μεταχείριση με τον άνδρα.

Όσον αφορά τα περιστατικά βίας, συζήτησαν για τα προειδοποιητικά σημάδια που κάθε γυναίκα βλέπει και αναγνωρίζει, επιβάλλεται να τα καταγγέλλει άμεσα, χωρίς φόβο και ενοχή.

Το Υπουργείο στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Τόσο η Υφυπουργός όσο και η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας, τόνισαν πως θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να εκλείψουν φαινόμενα βίας προς τις γυναίκες και να λάβουν όλες οι γυναίκες τη θέση που τις αξίζει στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις