ΛΑΡΙΣΑ

Για πλαστογράφηση παρουσίας δημοτικής συμβούλου σε συνεδρίαση φορέα, καταγγέλλεται ο δήμος Τεμπών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών με ανακοίνωσή της, “καταγγέλει τον δήμαρχο Γιώργο Μανώλη, για πλαστογράφηση της παρουσίας της δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, Μαρίας Κωστή, σε συνεδρίαση της ΔΗΚΕΔΗΤ της 23 Φεβρουαρίου 2022, στην οποία είναι ο ίδιος πρόεδρος, καθώς επίσης και για πλαστογράφηση ψήφου σε αυτή τη συνεδρίαση.

Η κα Κωστή προσήλθε στη συνεδρίαση κανονικά στις 2 μμ, της προαναφερθείσας ημερομηνίας, όπου μετά δέκα λεπτά εμφανίστηκε ο δήμαρχος με την σύμβουλό του κα Ζησοπούλου ενώ και για είκοσι σχεδόν λεπτά αργότερα δε εμφανίστηκε κανείς άλλος από τα μέλη του συμβουλίου της ΔΗΚΕΔΗΤ, για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την ώρα προσέλευσης στη συνεδρίαση δεν είχε σταλεί link, μέσω του οποίου θα είχε κάποιος την δυνατότητα ηλεκτρονικής σύνδεσης με τον χώρο της συνεδρίασης.
Στη συνέχεια η κα Κωστή, διαμαρτυρόμενη για την προχειρότητα και την υποτίμηση της συνεδρίασης και του συγκεκριμένου οργάνου, εγκατέλειψε την αίθουσα και αποχώρησε.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις