ΛΑΡΙΣΑ

Δήμος Λαρισαίων: “Φασίνα” στη συνοικία Παπασταύρου

Συντονισμένη και μαζική δράση καθαρισμού, πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων στην 1η  Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στη συνοικία Παπασταύρου.

Οι άνθρωποι και ο εξοπλισμός της Διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί να καθαρίζουν πλατείες , πάρκα  πεζοδρόμια, κοινόχρηστους χώρους πέριξ σχολείων, εκκλησιών, πολυσύχναστα σημεία  και δρόμους της περιοχής, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή των πολιτών στις γειτονιές και στους δημόσιους χώρους.

Ανάλογες παρεμβάσεις με τη σημερινή θα γίνονται πλέον σε μόνιμη βάση από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του  Δήμου Λαρισαίων ,όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες,  έτσι ώστε να καλύπτουν το σύνολο των συνοικιών των  Δημοτικών Κοινοτήτων, ανεξάρτητα από το καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας που συνεχίζεται κανονικά και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Στην συνοικία βρέθηκε το πρωί και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα των δράσεων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβάθμιση της καθαριότητας στην πόλη και τα χωριά.

«Το πρόγραμμα  των οργανωμένων δράσεων στις συνοικίες και τα χωριά θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με τις δημοτικές κοινότητες και τους τοπικούς συλλόγους, γιατί για μια πιο καθαρή πόλη χρειαζόμαστε και τη συνεργασία των πολιτών», τόνισε μεταξύ άλλων ο Απ. Καλογιάννης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις καθαριότητας πραγματοποιούνται μετά από συζητήσεις και διαβούλευση  με τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων, «Αυτό γίνεται γιατί διαμορφώνουμε μια νέα φιλοσοφία για την καθαριότητα στην πόλη, που αντιμετωπίζεται στο σύνολο, σαρωτικά και όχι αποσπασματικά. Δυναμική, καθημερινή παρουσία του δήμου παντού. Προσπαθούμε να κερδίζουμε το στοίχημα κάθε  μέρα» αναφέρει σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής.

Στη δράση παρών ήταν η πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Σοφία Απρίλη και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αλκαζάρ κ. Αχ. Μεταξιώτης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες