ΛΑΡΙΣΑ

Διανομή ειδών και τροφίμων σε οικογένειες  στο Δήμο Κιλελέρ

Ο Δήμος Κιλελέρ ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»,  συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Με επιτυχία,  με μεγάλη συμμετοχή και σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η ειδική διανομή ειδών (βρεφικά, καθαριότητας και τροφίμων μακράς διαρκείας) σε 45 οικογένειες με παιδιά έως και 17 ετών. Ωφελούμενες ήταν οικογένειες  του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ που είναι ταυτόχρονα και ωφελούμενες του προγράμματος  «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Στη διανομή των τροφίμων και των υλικών που έγινε στη Νίκαια και στον Πλατύκαμπο από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου από το “Βοήθεια στο σπίτι”, παρόντες ήταν  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού και Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου καθώς και κλιμάκιο της διαχειριστικής αρχής της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες