ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Μια κόκκινη κορδέλα στα σάπια κάγκελα θα μας προστατέψει;» – Αγανάκτηση για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια των ΑΟΑ στη Λάρισα (φωτο)   

Αγανακτισμένοι είναι κάτοικοι της περιοχής κοντά στο κέντρο της Λάρισας όπου βρίσκονται τα εγκαταλελειμμένα κτίρια Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού τα οποία πλαισιώνονται από τις οδούς Ιουστινιανού-Γαλάτη-Μιαούλη.

Ύστερα από απανωτές καταγγελίες με πιο πρόσφατη αυτή που έγινε στο onlarissa.gr μία εβδομάδα πριν με αφορμή το πρόσφατο τραγικό γεγονός με τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή από κατάρρευση τοιχίου, όπως καταγγέλλει εκ νέου συμπολίτισσά μας το μόνο που φρόντισαν να κάνουν οι αρμόδιες αρχές ήταν να τοποθετήσουν μια κόκκινη κορδέλα την οποία έδεσαν από τα σάπια κάγκελα και φυσικά αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο το κίνδυνο.

“«Σκοτώθηκαν» να μας προστατέψουν. Βάλανε μια κόκκινη κορδέλα πιασμένη από τα σάπια κάγκελα που αύριο δε θα υπάρχει καν από τα παιδιά που περνάνε. Καμία ανακοίνωση για το αν θα κάνουν κάτι ή κάποια σοβαρή και σωστή προσπάθεια να μας προστατέψουν”, τονίζει αναγνώστρια στο onlarissa.gr.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες