ΛΑΡΙΣΑ

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στον όμιλο Βιοκαρπέτ (φωτο)

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας οργάνωσε ο Όμιλος Βιοκαρπέτ, σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022. Το προσωπικό του Ομίλου,ευαισθητοποιημένο σε αυτό το μείζων κοινωνικό θέμα της ανεπάρκειας αίματος, έσπευσε να προσφέρει το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου και να βοηθήσει για ακόμη μια φορά στην αντιμετώπιση του κοινωνικού προβλήματος.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των εργοστασίων της Exalco και της Βιοκαρπέτ και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι εργαζόμενοι στήριξαν με την προσφορά τους αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτονται μέσω της αιμοδοσίας, ο Όμιλος Βιοκαρπέτ, ήδη από το 1992 έχει οργανωθεί και λειτουργεί την δική του Τράπεζα Αίματος.

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται κάθε χρόνο είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους των εταιριών αλλά και τις οικογένειές τους, κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί σωτήριο για τους ανθρώπουςπου βρέθηκαν σε ανάγκη.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο, δείχνοντας έμπρακτα την ύψιστη αξία της προσφοράς, την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη των εργαζομένων του Ομίλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες