ΛΑΡΙΣΑ

Mε το νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά συναντήθηκε η Στέλλα Μπίζιου

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με το νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά, πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχάρηκα το νέο Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά, που σε όλες τις προηγούμενες τοποθετήσεις του διακρίθηκε για το ζήλο του και την αφοσίωση του στο έργο του και του ευχήθηκα καλή δύναμη στα δύσκολα νέα καθήκοντά του.

Τώρα που η Ευρώπη, μετά από δεκαετίες, ξαναζεί τον εφιάλτη της πολεμικής σύγκρουσης, το αξιόμαχο του ελληνικού στρατεύματος, το υψηλό φρόνημα των στελεχών, η ικανότητα και η εμπειρία των αρχηγών και η αμυντική θωράκιση της χώρας είναι εγγυητές αποτροπής και προάσπισης της εθνικής μας ασφάλειας.

Μετά την συζήτηση με τον Αρχηγό, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω την πίστη μου στις αρχές της ειρήνης και της ανεξαρτησίας των λαών. Οι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή, οφείλουν να θυμούνται τις μαύρες σελίδες της ιστορίας, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Η ειρηνική συμβίωση των λαών είναι ζητούμενο διαχρονικό και πανανθρώπινο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες