ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες: Διέλυσε το αυτοκίνητο με τσεκούρι θέλοντας να επιτεθεί στον οδηγό – Χαμός σε χωριό έξω από τη Λάρισα

Κυριολεκτικά σμπαράλια έκανε το αυτοκίνητο μάρκας volkswagen ένας άντρας το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Μάνδρα, του δήμου Λαρισαίων αφού επιτέθηκε στον οδηγό και μάλιστα δι’ ασήμαντον αφορμή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα έγιναν όταν ο άντρας που είναι κάτοικος του χωριού, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να επιτεθεί στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σπύρο Καδόγλου, ο οποίος βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης άρχισε να χτυπά με μένος το αυτοκίνητο με το τσεκούρι σπάζοντας ένα – ένα τα τζάμια του. Αμέσως ο κ. Καδόγλου που κατάλαβε ότι ο επιτιθέμενος ήταν εκτός εαυτού, επιχείρησε να τον κατευνάσει και έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο!

Όπως όλα δείχνουν, αφορμή αυτής της βάναυσης επίθεσης ήταν τα απομεινάρια από το κλάδεμα που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από το χωριό, κοντά σε σημείο όπου υπάρχει περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας του δράστη. Αυτό φαίνεται να τον ενόχλησε και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο!

Ο τελευταίος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ άγνωστο παραμένει αν έχει υποβάλει μήνυση. Πάντως, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες