ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το «στενό μαρκάρισμα» Αγοραστού σε εντυπωσιακή εκπρόσωπο επιτυχημένης λαρισαϊκής εταιρείας για το ψηφοδέλτιό του στις επόμενες εκλογές

Εντυπωσιασμένος από την ευφράδεια λόγου, την προσωπικότητα και γενικότερα την όλη παρουσία της, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός δεν δίστασε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου να κάνει πρόταση σε εκπρόσωπο εταιρείας που βραβεύτηκε στην πρόσφατη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας, την περασμένη Παρασκευή, ώστε να ριχτεί στο αυτοδιοικητικό στίβο και να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του για τις επόμενες εκλογές.

Ο λόγος για την κα Χρυσάνθη Παπαδοπουλου, εκπρόσωπο της λαρισαϊκής εταιρείας Καλλυντικών DOS – COSMETICS, η οποία ήταν ανάμεσα σε αυτές τις ντόπιες επιχειρήσεις που βράβευσε το Επιμελητήριο Λάρισας για την επιτυχημένη τους πορεία.

Το βραβείο παρέλαβε διαδικτυακά η κα Παπαδοπούλου και ο κ. Αγοραστός εντυπωσιάστηκε με την δυναμική προσωπικότητά της, με αποτέλεσμα να ρίξει τα «δίχτυα» του κάνοντας ανεπίσημα την πρότασή του…

Η κα Παπαδοπούλου αρκέστηκε στο να χαμογελάσει στα κολακευτικά σχόλια του περιφερειάρχη.

Όσο για την εταιρεία που εκπροσωπεί η κα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, η DOS – COSMETICS, είναι η πρώτη Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Καλλυντικών Παγκοσμίως Βραβευμένη. Η DOS μετρά μόλις 3 χρόνια και κάτι. Ο σκοπός της δημιουργίας της ήταν η δραστηριοποίησή της εκτός ορίων  της πόλης, Μέχρι σήμερα οι πωλήσεις της γίνονται με έντονη δραστηριότητα στο εξωτερικό. Μερικές από τις χώρες είναι: Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Φινλανδία, Δανία, Ελβετία, Γερμανία και πρόσφατα η γειτονική μας Βουλγαρία.

Δεν μένει παρά να δούμε αν το «πολιτικό φλερτ» του Αγοραστού θα πιάσει τόπο…

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες