ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαία εκπέμπει S.O.S για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια των ΑΟΑ στο κέντρο της Λάρισας – Δεν εισακούεται για μήνες… (φωτο)

Το τραγικό γεγονός του θανάτου του 22χρονου φοιτητή από τα Χανιά της Κρήτης από την κατάρρευση τοιχίου παλαιάς κατοικίας στο κέντρο της Λάρισας, έχει θορυβήσει πολλούς Λαρισαίους που έχουν εντοπίσει παρόμοια παλαιά κτίσματα, κάνοντας οχλήσεις συχνά πυκνά στις αρχές για την επικινδυνότητα της κατάστασής τους.

Συμπολίτισσά μας είχε απευθυνθεί πριν λίγους μήνες στο onlarissa.gr κάνοντας έκκληση για δημοσιοποίηση του θέματος που αφορά στα εγκαταλελειμμένα κτίρια των ΑΟΑ (Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού), με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα να δημοσιεύει την καταγγελία της στις 13 Αυγούστου 2021.

Η αναγνώστρια με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου του 22χρονου φοιτητή, επανήλθε και αφού είχαν προηγηθεί, όπως καταγγέλλει, πολλά e-mails στους απόστρατους, τώρα έστειλε mail στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Δεληγιάννη, αναφέροντας τα εξής:

«Μετά το τραγικό συμβάν στη πόλη μας…. Εστειλα για πολλοστή φορά mail στους απόστρατους για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια των ΑΟΑ ώστε να προβούν στη σωστή φύλαξή τους ή στην άμεση κατεδάφιση τους!!! Μπαίνουν μέσα στα κτίρια παιδιά κάθε μέρα τα βλέπω διότι είμαι απέναντι! Στο περίβολο χώρο επίσης μπαίνουν παιδιά και παίζουν και μεγάλοι με τα κατοικίδια τους!!! Από γύρω γύρω όλη μέρα κάθε μέρα περνάνε παιδιά για να πάνε σχολείο!! Είναι επικίνδυνο ποια για μας και τα παιδιά μας τα κτίρια αυτά και πρέπει πριν συμβεί κάτι κακό να προνοήσουμε!! Εσείς σαν αρχές της πόλη μας ίσως πρέπει να το δείτε άμεσα και σωστά το θέμα αυτό!!

Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη γειτονιά μας με τα κτίρια αυτά».

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες