ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση για τον αδικοχαμένο 22χρονο φοιτητή, την Πέμπτη η κηδεία του – Στον δρόμο οι Λαρισαίοι για το Νίκο

Τρίτη μέρα θρήνου στη Λάρισα, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, για τον χαμό του 22χρονου φοιτητή Νίκου Μπιτσάκη που φοιτούσε στην πόλη μας και έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα και άδικα όταν τον καταπλάκωσε κολώνα που στήριζε σιδερένια πόρτα ερειπωμένης οικίας στο κέντρο της Λάρισας, προχθές την Κυριακή το πρωί.

Σήμερα θα  πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα τελεστεί στα Χανιά και ειδικότερα στα Κατσιφαριανά η κηδεία του, εκεί όπου περιμένουν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά η συντετριμμένη οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Στον δρόμο για τον αδικοχαμένο Νίκο στη Λάρισα

Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα της Τρίτης και ώρα 7 μ.μ. μετά από την Πρωτοβουλία «Εμείς οι νέοι», αναμένεται να πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στην Κεντρική πλατεία Λάρισας. Το σημείωμα που αναρτήθηκε  στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο 22χρονος φοιτητής, έγραφε: «Ας βγούμε έξω για όλους και για όλα. Όχι σε άλλη ανευθυνότητα σε αυτήν τη χώρα. Φτάνει, για τα παιδιά μας, για τις ζωές μας, για τον πολιτισμό μας, με ένα κάτασπρο πανί».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες