ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Νικηταρά στη Λάρισα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Νικηταρά αρ.60 του Δήμου Λαρισαίων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποχέτευσης. Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο εκτέλεσης των εργασιών, αποφάσισε τα εξής:

  1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλος^οριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση χης κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Νικηχαρά αρ. 60 του Δήμου Λαρισαίων και στο τμήμα αυτής από την οδό Χρυσοχόου έως την οδό Σεφέρη, για χην Τρίχη (22-02-2022) και καχά χις ώρες 07:00 – 16:00’, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.
  2. Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ενδιαφερόμενο και ενδεικτικά πέσω των οδών Γούναρη καιΧρυσοχόου.
  3. Ο αϊτών, υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να τοποθετεί και να συντηρεί την οδική σήμανση, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε

να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων εργασιών.

Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης (ΔΙΠΑΔ/οικ. 502/9-7-2003 Υπουργική Απόφαση [Β/946/2003], οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).

Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, παρακαλείται για εκτέλεση της παρούσας, τη δημοσίευση της σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999, την κοινοποίηση της παρούσας στους εμπλεκόμενους φορείς και τη λήψη επιβαλλόμενων μέτρων αρμοδιότητάς του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες