ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καρέ καρέ η τραγωδία στη Λάρισα: «Πολτοποιήθηκε το κεφάλι του» – Η περιγραφή για τις σοκαριστικές στιγμές του θανάτου του 22χρονου (βίντεο)

Ο νεαρός φοιτητής Oικονομικών τα ξημερώματα της Κυριακής περνούσε από το εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Λάρισας με την παρέα του μετά από έξοδο. Στο πέρασμά του κλώτσησε την πόρτα, με αποτέλεσμα το τοιχίο που στηριζόταν να πέσει και να τον καταπλακώσει.

Ο άνθρωπος που έτρεξε να βοηθήσει την παρέα των παιδιών που ούρλιαζαν σοκαρισμένα μόλις συνέβη το κακό, εξηγεί πως ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό που κόστισε την ζωή στο 22χρονο παλικάρι από την Κρήτη.

«Περνώντας κλώτσησε την πόρτα ή απλά πήγε να στηριχτεί από αυτή γιατί είχε παραπατήσει, και τότε γκρεμίστηκε το ετοιμόρροπο ήδη τοιχίο και έπεσε στο κεφάλι του πολτοποιώντας το», περιγράφει ο περίοικος.

Εξάλλου η θεία του Νίκου Μπιτσάκη που τόσο άδικα και πρόωρα έχασε την ζωή του μιλώντας επίσης στο LiveNews, σημείωσε: «Άδικο για μια κλωτσιά στην πόρτα να χάσει την ζωή του, ένα τόσο καλό, όμορφο, ευγενικό και άξιο παιδί. Οι γονείς του έχουν κάνει τόσα καλά βοηθούν τους πάντες και τους βρήκε τέτοιο κακό…. Δεν υπάρχει αυτό…»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες