ΛΑΡΙΣΑ

Εισαγγελέα ζητάει ο Ρίζος Κομήτσας που επανέρχεται για το ετοιμόρροπο σπίτι στην πλατεία της Ανατολής με αφορμή την τραγωδία στη Λάρισα

Με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου του 22χρονου φοιτητή την περασμένη Κυριακή από πτώση τοιχίου παλαιάς κατοικίας στο κέντρο της Λάρισας, ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ και νυν ιερέας Ρίζος Κομήτσας επανέρχεται με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στο παλαιό οίκημα που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Ανατολή, τονίζοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνο και έτοιμο να καταρρεύσει.

Σημειωτέον ότι πριν ενάμιση χρόνο η διαμάχη του ίδιου για το εν λόγω θέμα με τον ηθοποιό και Ευρωβουλευτή κ. Αλέξη Γεωργούλη, είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα διότι ο κ. Κομήτσας είχε κάνει «επίθεση» στον κ. Γεωργούλη τονίζοντας ότι αντί να υιοθετεί μονοπάτια θα πρέπει να καθαρίσει πρώτα το οικόπεδο που διατηρεί η οικογένειά του, στην Ανατολή Αγιάς. Είχε μάλιστα τότε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το παλαιό οίκημα.

Χθες επανήλθε με νέα ανάρτησή του και φωτογραφίες, τονίζοντας τα εξής:

«Μετά τον θάνατο του 23άχρονου νεαρού από την πτώση τοιχίου εγκαταλελειμμένης κατοικίας στη Λάρισα έντονη ανησυχία και αναστάτωση έχει προκληθεί στους ανθρώπους της Ανατολής για το επικίνδυνο και ετοιμόρροπο κτίσμα που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού σε πλήρη εγκατάλειψη από τους ιδιοκτήτες του. Μάλιστα τους θερινούς κυρίως μήνες στην πλατεία παίζουν δεκάδες μικρά παιδιά ενώ η ετοιμόρροπη τοιχοποιία του σπιτιού εφάπτεται με τον χώρο της πλατείας. Δυστυχώς ενώ έχουν γίνει κατ´επανάληψη οχλήσεις τόσο προφορικά όσο και εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς υπάρχει πλήρης αδιαφορία από τους ιδιοκτήτες της οικοδομής. Μετά το δυσάρεστο συμβάν στη Λάρισα πρέπει να παρέμβει ο αρμόδιος Εισαγγελέας για το κτίσμα της Ανατολής».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες