ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Η ιστορία επαναλαμβάνεται με άλλους πρωταγωνιστές – Δημοτικό όχημα σταθμεύει σε θέσεις πάρκινγκ φορτοεκφόρτωσης (φωτο)

Προσφάτως είχε κάνει αίσθηση δημοσίευμα του onlarissa.gr, ύστερα από σοβαρή καταγγελία Λαρισαίου πολίτη σε ότι αφορά άτομα με αναπηρία που διαθέτουν αυτοκίνητα και τη συμπεριφορά της αστυνομίας. Όπως είχε καταγγείλει, την ώρα που κόβονται κλήσεις σε αναπηρικό όχημα επισκέπτη στην Παναγούλη, περιπολικά καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ.

Σύμφωνα με νέα καταγγελία και πάλι στο κέντρο της πόλης, σε παρόμοιο ατόπημα υπέπεσε δημοτικό όχημα το οποίο στάθμευσε σε θέσεις πάρκινγκ φορτοεκφόρτωσης.

Ειδικότερα στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

«Μετά τα δυο περιπολικά που είχανε παρκάρει στην οδό Ρουσβελτ σε θέση ΑΜΕΑ, έρχεται τώρα ένα αμάξι του δήμου να πιάσει δυο θέσεις πάρκινγκ φορτοεκφόρτωσης στην ίδια οδό απέναντι από τα γραφεία τους μάλιστα. Ξέρουν ότι έχουν την ελαστικότητα ότι δεν θα τους κοπεί κλήση και αυτό είναι πρόβλημα.

Πρέπει κάποια στιγμή να τιμωρηθούν με υψηλότερο πρόστιμο όσοι παρκάρουν σε τέτοιες θέσεις και να γίνουν πιο συχνοί έλεγχοι διότι καθημερινά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με μεγάλα σε όγκο οχήματα να σταματάνε στη μέση του δρόμου αφού δεν βρίσκουν ελεύθερες τις θέσεις».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες