ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μαρτυρία ντοκουμέντο για το θάνατο του 22χρονου: «Υπεύθυνη η πολεοδομία του δήμου Λαρισαίων – Τους είχα ενημερώσει για το ετοιμόρροπο ακίνητο από 8 Φεβρουαρίου»

Μία μαρτυρία ντοκουμέντο για τον τραγικό θάνατο που βρήκε 22χρονος φοιτητής στη Λάρισα, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο στο κέντρο της πόλης, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το onlarissa.gr

Ο Λαρισαίος κτηματομεσίτης και πιστοποιημένος πραγματογνώμονας ακινήτων κ. Σαράντης Χαραβελούλης (φωτό επάνω), καταγγέλλει δημόσια την Πολεοδομία του Δήμου Λαρισαίων, καθώς όπως τονίζει, τους είχε ενημερώσει από τις 8 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους για την επικινδυνότητα του κτηρίου, χωρίς όμως να ληφθούν κάποια μέτρα.

Ο κ. Χαραβελούλης εξηγεί πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πολεοδομία του Δήμου Λαρισαίων για να εκφράσει τις ανησυχίες του για το συγκεκριμένο κτήριο, αλλά τον ενημέρωσαν πως η διαδικασία έπρεπε να γίνει δια ζώσης με έγγραφη καταγγελία. Επισκέφθηκε την πολεοδομία κι εκεί ο υπάλληλος τον ενημέρωσε πως η Πολεοδομία έχει γνώση για το θέμα και ότι μάλιστα έχει πάρα πολλές καταγγελίες!

«Τους ενημέρωσα πως το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, ήταν ηλίου φαεινότερο ότι αυτό ήταν να πέσει με την ώρα που λέμε, στο επόμενο λεπτό…» τους είπε χαρακτηριστικά.

Αποχώρησε, θεωρώντας πως «μέχρι την επόμενη ημέρα κάποιος θα περάσει να κάνει κάτι…»

Μάλιστα, την ίδια ημέρα έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την εξής ανάρτηση όπου σε φωτογραφία φαίνεται καθαρά το ετοιμόρροπο τμήμα που έμελλε να στερήσει τη ζωή στο νεαρό φοιτητή:

Ο κ. Χαραβελούλης θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνη την Πολεοδομία εξηγώντας πως «όταν κάτι είναι ετοιμόρροπο δε περιμένουμε να έρθει ο ιδιοκτήτης γιατί πιθανότατα οι ιδιοκτήτης μπορεί να λείπει στο εξωτερικό ή να είναι ηλικιωμένος…. Άρα μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης εμείς θα περιμένουμε τι θα γίνει από τον ιδιοκτήτη;»

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του:

Ρεπορτάζ: Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες