ΛΑΡΙΣΑ

Περίπατος στη Ραψάνη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δ. Τεμπών, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας -Ξενώνας Ραψάνης, το ΚΑΠΗ Ραψάνης με το προσωπικό και τα μέλη του, η ομάδα των Περιπατητών Ραψάνης και η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας οργανώνουν φυσιολατρικό περίπατο στο δάσος των Αγίων Θεοδώρων Ραψάνης.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Ο περίπατος απευθύνεται σε όλους όσους έχουν μια μέτρια φυσική κατάσταση καθώς η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Στο μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πικ-νικ. Θα ξεκινήσουμε από την πλατεία της Ραψάνης την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π. μ.. Σας περιμένουμε στη Ραψάνη , να περπατήσουμε και να χαρούμε την φύση του χωριού μας, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ελάτε να περπατήσουμε , ελάτε στη Ραψάνη όπως γλαφυρά περιγράφει ο Μ. Καραγάτσης : Στις πλαγιές του Ολύμπου έσκασαν οι κουτσούρες των αμπελιών. Βογγούσαν στα ρέματα τα κρύσταλλα νερά του χιονιού, που αργόλυωνε στις κορφές. Τα πλατάνια ντυμένα με καινούρια φύλλα τρυφερά κι ανοιχτοπράσινα, σιγοψιθύριζαν το τραγούδι του πρώτου μπάτη. Κάτω στο βάθος, η θάλασσα ήταν γεμάτη νωχέλειες…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες