ΛΑΡΙΣΑ

Έπεσαν οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Τυρνάβου

Υπογράφηκαν την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στο Δημαρχείο Τυρνάβου οι συμβάσεις τόσο για την ενίσχυση ενεργειακής απόδοσης του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου όσο και για την ενίσχυση ενεργειακής απόδοσης του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε, παρουσία του Προϊσταμένου Τεχνικών Έργων κ. Παπαδούλη Νικόλαου, του Μηχανικού του Δήμου κ. Πετρούλη Ιωάννη και του Μηχανικού-Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Χρήστου Παλιού.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε τα εξής:  «Σήμερα είναι πραγματικά μια σπουδαία μέρα για τη νεολαία της περιοχής και την εκπαίδευσή της. Συγκεκριμένα έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου μας δύο σημαντικά σχολεία του Δήμου μας αναβαθμίζονται ενεργειακά.

Έτσι το 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου και το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου θα εκσυγχρονιστούν καθοριστικά και θα αποδοθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς λειτουργικά, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον κάνοντας πράξη την δέσμευσή μας για άρτιες κτηριακές εγκαταστάσεις, εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων και εν τέλει μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του Δήμου Τυρνάβου.

Τέλος θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στο πρόσωπο του οποίου ο Δήμος Τυρνάβου έχει βρει έναν σπουδαίο αρωγό και συμπαραστάτη στην άοκνη προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Δήμου μας.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις