ΛΑΡΙΣΑ

Στην εκδήλωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ο Κέλλας: «Υπερήφανοι για τους αστυνομικούς μας»

«Είναι μεγάλη μου τιμή, που βρίσκομαι ανάμεσά σας, ανάμεσα σε στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που εργάζονται νυχθημερόν για την τήρηση του νόμου,  προασπίζοντας τη δημόσια τάξη και εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες. Είμαστε ευγνώμονες προς όλους σας».

Με αυτά τα λόγια, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, χαιρέτισε την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν και τα επιτυχόντα τέκνα τους.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού ευχαρίστησε το σύνολο του Αστυνομικού Σώματος για την τεράστια συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας, τόνισε πως είναι ώρα η καθολική αναγνώριση του έργου της ΕΛΑΣ να μετουσιωθεί και σε πράξεις, υπενθυμίζοντας εισήγησή του προς τον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Ειδικότερα, ο κ. Κέλλας, αναφέρθηκε στην ανάγκη αναγνώρισης των πρόσθετων ωρών νυχτερινής εργασίας των Αστυνομικών και της αύξησης της ωριαίας αποζημίωσης για νυχτερινή εργασία.Τόνισε ακόμη, την αναγκαιότητα αύξησης των οργανικών θέσεων της Λάρισας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε Λαρισαίους αστυνομικούς ανά την επικράτεια να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, καθώς και τηςεπιπλέονμοριοδότησης όσων υπηρετούν σε μονάδες αυξημένης επικινδυνότητας.

«Η Ελληνική Αστυνομία συνιστά πυλώνα της δημοκρατίας και της δημόσιας ασφάλειας. Η προσφορά της στη Δημοκρατία μας είναι ανεκτίμητη και οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε με πράξεις, στηρίζοντας κάθε δίκαιο αίτημά  σας», ήταν ο επίλογος του χαιρετισμού του Λαρισαίου πολιτικού, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τα βραβευθέντα τέκνα των Αστυνομικών και να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες