ΛΑΡΙΣΑ

Αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Τυρνάβου της Ν.Δ. και της ΔΕΕΠ Λάρισας συναντήθηκε με τον Γ. Κόκουρα

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Τυρνάβου  πραγματοποίησαν από κοινού αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Τυρνάβου της Ν.Δ. και της ΔΕΕΠ Λάρισας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα.

Στη συνάντηση που συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Σακούτσιος Γιώργος, οι αντιδήμαρχοι Κατσαρός Χριστόφορος,Μανδηλάς Λάσκος και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ζαρόγιαννου Ελένη από πλευράς του Δήμου, ο πρόεδρος Μάικος Βασίλης με τον αντιπρόεδρο Σιδερόπουλο Μιλτιάδη ως εκπρόσωποι  της ΔΗΜΤΕ Ν.Δ. Τυρνάβου και  από τη  ΔΕΕΠ Λάρισας ο πρόεδρος Ηλίας Αλ. Σουφλιάς , η αντιπρόεδρος  Χρύσα Καλτσογιάννη, ο γραμματέας Γιώργος Θώδας και ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Ανδρέας Γιαννόπουλος  συζητήθηκαν αναλυτικά:

Το ζήτημα της επίσπευσης από τον ΕΛΓΑ των αποζημιώσεων των αγροτών του Δήμου για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους και ιδιαίτερα τα αμπέλια και τα αχλάδια. Η αντιμετώπιση των ζητημάτων που προέκυψαν από τον σεισμό και η εξέλιξη της αποκατάστασης των ζημιών που αυτός προκάλεσε. Τα προβλήματα της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής και το θέμα του τσίπουρου που μπήκε σε περιπέτειες από Κυβερνητική αστοχία το 2016 .                                                                      Έγινε παρουσίαση από το δήμαρχο των έργων που είναι σε εξέλιξη και συζητήθηκε ο προγραμματισμός της χρηματοδότησης των σχεδίων του Δήμου για τα σημαντικά έργα που έχουν σχεδιαστεί.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  τη λειτουργία του Δήμου, και τα προβλήματα των πολιτών που καθημερινά προκύπτουν από την πανδημία και την ενεργειακή κρίση.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες έχουν ως γνώμονα τη βελτίωση της  καθημερινότητας των δημοτών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες