ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι λέει ο γαμπρός του 47χρονου Λαρισαίου ανθυπασπιστή που πέθανε χάνοντας τη μάχη από τον κορωνοϊό – Ήταν ανεμβολίαστος (video)

Στο πένθος είναι βυθισμένη η Πολεμική Αεροπορία αλλά και η κοινωνία της Λάρισας από την απώλεια σε ηλικία μόλις 47 ετών, του Γιάννη Συκιώτη, ανθυπασπιστή της Π.Α. που έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος με τον κορωνοϊό.

Ο 47χρονος νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Φαινόταν ότι θα τα καταφέρει όμως δέχθηκε το θανατηφόρο χτύπημα από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

«Ήταν ένας υγιέστατος άνθρωπος, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα» λέει ο γαμπρός του 47χρονου Θανάσης Δημουλιός, συμπληρώνοντας πως οι γιατροί του είπαν ότι ο άτυχος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που ήταν ανεμβολίαστος «ξεκίνησε τη μάχη με ένα όπλο λιγότερο».

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιάννης Συκιώτης υπηρετούσε στην 116 Πτέρυγα Μάχης, Αράξου. Ήταν πατέρας δύο κοριτσιών, ενώ η κηδεία του τελέστηκε προχθές Πέμπτη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά, στο Μακρυχώρι της Λάρισας. Μόλις πριν από δύο μήνες είχε χάσει και τον πατέρα του.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες